Beperkte aanbieding: Sport voor €19,99 en betaal geen instapkosten op WE en WE+

Moving Moms

Onze opgeleide coaches zijn als jouw BFF, klaar om je te helpen met programma’s, afgestemd op elk stadium van je zwangerschap en postnataal herstel. Ze houden rekening met jouw individuele noden en eventuele fysieke klachten of ongemakken.

Verantwoord bewegen tijdens en na de zwangerschap is net zo belangrijk als een goede babynaam kiezen - het vormt de basis voor een geweldig verhaal!

Katrien Vandamme - Pre- en postnatale trainingspecialist

Kom jij naar ons Gratis Moving Moms Kick Off Event

Join ons voor een ongedwongen en feestelijke introductie van onze Small Group Training en fitnessbegeleiding voor mama's (to be).

Trek iets comfortabels aan en breng gerust jouw partner en een bevriende mama (to be) mee. Goodiebag en aantrekkelijk Moving Moms aanbod inclusief!

Schrijf je hier in!

Hey ! Mama 
Word jij ook een Jims Moving Mom?

Trek je sportlegging aan, geniet van wat me-time, zorg goed voor jezelf en zo ook voor je baby.

Jij krijgt:

Ontdek Moving Moms met alle voordelen van ons We-abonnement gedurende 1 maand

Jij krijgt

  • Een proefmaand van ons Moving Moms programma voor slechts €39,99
  • Toegang tot alle andere voordelen van ons WE abonnement
  • Zo de mogelijkheid om te ontdekken of Moving Moms iets voor jou is

Na 1 maand heb jij de touwtjes in handen

  • Voel je je goed en wil je blijven sporten onder onze begeleiding? Geweldig, we zijn er voor jou!
  • Liggen de trainingen jou niet 100% en wil je ons korte avontuur beeïndigen?Dat is helemaal oké! Jouw comfort staat voorop.
  • Jij hebt 100% de vrijheid om te beslissen of je een vervolgabonnement wilt aangaan

Speciale bonus

Kies je na de proefmaand voor een jaarabonnement:

  • Dan betaal je geen instapkosten (twv €50,00)
  • Krijg je de proefmaand terug in de vorm van 4 weken gratis sporten

Veelgestelde vragen door Moving Moms

Je bent van harte welkom om in te stappen in het Moving Moms programma van zodra je weet dat je zwanger bent en graag wilt deelnemen. Hoe vroeger je instapt, hoe meer voordelen je zult ervaren tijdens je zwangerschap en postnatale periode. Voor je eigen welzijn en veiligheid raden we aan om ten vroegste vanaf 6 weken na de bevalling terug deel te nemen, na goedkeuring van je gynaecoloog.

Zeker weten! Bewegen heeft talloze voordelen en kan zelfs helpen bij het verlichten van rug- of bekkenpijn. Onze gespecialiseerde coaches staan klaar om de training volledig aan te passen aan wat jouw lichaam nodig heeft.

Je vindt alle clubs hier. 

Nee, absoluut niet! Als je ervoor kiest om de maand te proberen, heb je alle controle. Je moet je op je gemak voelen bij zulke beslissingen. 
Jij hebt 100% de vrijheid om te beslissen of je een vervolgabonnement wilt aangaan. Kies je er wel voor om je te engageren en zo een sportroutine op te bouwen dan betaal je geen instapkosten en krijg je de proefmaand terug in de vorm van 4 weken gratis sporten. 

Geen zorgen, we hebben dit voor je geregeld. Je abonnement loopt niet zomaar door als je moet bevallen of niet mag sporten. Om je de nodige flexibiliteit te bieden, kun je jouw abonnement tijdelijk pauzeren op vertoon van een medische verklaring van je arts. 

Indien je een abonnement hebt met betaling per 4 weken, heb je de mogelijkheid om je abonnement gedurende maximaal 8 weken (=56 dagen) per jaar te bevriezen. Deze dagen kunnen naar wens worden verspreid en hoeven niet aaneengesloten te zijn. Let op dat voorafbetaalde abonnementen met een vaste looptijd (1 maand, 6 maanden of 12 maanden) niet kunnen worden bevroren.
Dit staat los van pauze wegens medische redenen. (bevallingsrust en niet mogen sporten van een arts.)

Naast ons jaarabonnement met een engagement van 1 jaar, bieden we flexibele abonnementen die je op elk moment kunt opzeggen, met een opzegperiode van 4 weken. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, daarom kun je ook kiezen voor kortetermijnabonnementen zoals een dagpas, een maand-, zes maanden-, of jaarabonnement. Op die manier bepaal jij wat het beste past bij jouw levensstijl en fitnessdoelen.

Tips en adviezen voor Moving Moms

Lage rugpijn tijdens de zwangerschap

Lage rugpijn tijdens de zwangerschap

Lees meer | Lage rugpijn tijdens de zwangerschap
Bekkenbodem

Bekkenbodem

Lees meer | Bekkenbodem
Kuitkrampen

Kuitkrampen

Lees meer | Kuitkrampen
Voordelen van sporten tijdens je zwangerschap.

Voordelen van sporten tijdens je zwangerschap.

Lees meer | Voordelen van sporten tijdens je zwangerschap.