Beperkte aanbieding: Sport voor €19,99 en betaal geen instapkosten op WE en WE+

Jims voor bedrijven

Moving Teams brengt bedrijven in beweging

Ontdek hoe het stimuleren van beweging en welzijn op de werkplek een directe impact hebben op de productiviteit, motivatie en tevredenheid van je team.
Bij Jims ondersteunen we bedrijven in dit streven met ons uitgebreide aanbod aan Moving Teams-initiatieven.

Word een Moving Team en maak deel uit van het netwerk van bedrijven dat welzijn hoog in het vaandel draagt.

De kracht van investeren in medewerkerswelzijn

Werknemers hechten meer belang aan welzijn op het werk en kijken steeds meer naar jou als werkgever om ze te helpen richting een gezonde levensstijl. Welzijn op het werk vertegenwoordigt bovendien een belangrijke reden om te (blijven) kiezen voor een bepaalde job of bedrijf. Daarnaast bevinden de burn-outcijfers zich vandaag op een historisch hoog niveau wat enorme kosten met zich meebrengt.

"Investeren in het welzijn van je medewerkers is een krachtige visie.
Jims Moving Teams is er om je te helpen."

Pieterjan Nuitten | CEO Jims

1) Een Jims abonnement als extralegaal voordeel

Sportende of fitte werknemers hebben een bewezen positief effect op de gezondheid van je bedrijf. Zij worden actiever, gezonder en blijer maar je bedrijf ook! Een Jims abonnement heeft dan ook alleen maar voordelen voor zowel werkgever als werknemer.

Gezondheid en welzijn

Regelmatig bewegen leidt tot verhoogde energie, vermindering van stress, beter slapen en een algemeen gevoel van welzijn.

Productiviteit en betrokkenheid

Je medewerkers voelen zich gewaardeerd omdat je om hun welzijn geeft wat een positief effect heeft op de betrokkenheid.

Lager ziekteverzuim  

Bewegen versterkt je immuunsysteem wat minder minder ziek zijn betekent. Minder ziekteverzuim resulteert in kostenbesparingen.

Ons aanbod voor bedrijven

1) Een Jims abonnement

Lees meer

2) Sportieve initiatieven voor teams

Lees meer

3) Welzijnsplan op maat 

Lees meer

Hoe werkt het?

Je werknemers kunnen via een speciaal voor je bedrijf aangemaakte webpagina hun jaarabonnement kopen. De korting kies je zelf of je biedt het abonnement volledig gratis aan.

2) Sportieve initiatieven voor teams

Bij Jims Moving Teams bieden we een breed scala aan leuke en sportieve initiatieven die je samen met je team kunt ondernemen. Van energieke bootcamps tot boeiende workshops, alle ingrediënten voor een leuke teambuilding maar ook de mogelijkheid tot samen sporten in één van onze clubs. Hieronder alvast een greep uit de mogelijkheden.


Company 12-week challenge

Bepaal een gezamenlijk doel en start moving. Together! Met onze professionele coaches, een plan van aanpak en een ruim aanbod in groepslessen helpen we jullie gezamenlijk doel te bereiken. Na 12 weken zijn jullie klaar voor de team challenge. 

Workshops en inspiratiesessies

Jims Academy, het opleidingscentrum van Jims Fitness, komt met veel plezier langs voor een workshop op maat. Energiemanagement, de kracht van ademhaling, de beginselen van habitstacking, … Via kennis creëren we bewustzijn.

Groepssessies op maat

Kies een groepsles uit ons uitgebreid aanbod of train samen met collega’s in een Small Group Training. Dat kan op maandelijkse of wekelijkse basis of gewoon eenmalig tijdens een teambuildingactiviteit. Hou je liever van een bootcamp op jouw bedrijf? Dat kan ook!

Een leuke dag voor Hays Kortrijk tijdens een inspiratiedag bij Jims Kuurne

3)  Maatwerk welzijnsplan van Jims Fitness

Bij Jims gaan we verder dan alleen een standaard fitnessprogramma. We geloven in de kracht van beweging, motivatie en positieve mindset. Geloof jij als bedrijf ook in de kracht van deze zaken dan is er voor jou onze Vitality Blueprint. Een uniek concept dat je bedrijf voorziet van een op maat gemaakt plan, aangevuld met extra’s. Ontdek een diverstiteit aan activiteiten gedurende het jaar. Van uitdagende groepslessen tot inspirerende workshops. We creëren een omgeving waarin jullie elkaar motiveren en samenwerken aan een gezonde levensstijl.

Bij Jims is beweging een prioriteit. We willen ervoor zorgen dat het inplannen van beweging in de agenda net zo vanzelfsprekend wordt als andere werkverplichtingen. Samen maken we van bewegen een officieel en essentieel onderdeel van jullie werkdag.

Kies voor een welzijnsplan op maat en transformeer je bedrijf in een dynamisch en energiek team waar welzijn en beweging centraal staan!


Een Moving Team worden? Contacteer ons zonder verplichting.